Wijzigen persoonlijke gegevens

Regelmatig krijgt de secretaris per mail een verzoek binnen om een adres of email te veranderen van een lid. Dit omdat men is verhuist of een nieuwe provider heeft gekozen.

Deze wijziging kan ieder lid echter zelf aanpassen op de website. Wij willen je dan ook vragen dit in de toekomst zelf te doen. Dit scheelt ons weer een hoop werk.

Hoe u dit kunt wijzigen leest u hieronder.

Profiel

Ieder lid heeft op de website een eigen profiel. Dit profiel is te bereiken na te zijn ingelogd op de website. Je logt in door je gebruikersnaam en wachtwoord recht boven in te vullen (inlogformulier). Eenmaal ingelogd zie je rechts onder “gebruikersmenu” verschijnen. In dit gebruikersmenu staat minimaal 1 keuze, te weten Uw Profiel. Klik hierop en je krijgt je profiel gegevens te zien.

Het profiel bestaat uit meerder pagina’s: Details, “Aanvullende informatie”, “Werkzaam bij” en “Standaard Instellingen”. In elk van de pagina’s kun je eventuele wijzigingen aanbrengen.

Email wijzigen:

Ga naar de pagina “details”. Daar staat je email adres. Wijzig dit adres in het nieuwe en juiste adres. Klik vervolgens op “Verstuur” (links onder )

Adres Wijzigen:

Ga naar de pagina “Aanvullende informatie”. Op deze pagina staan je adres gegevens. Is je adres gewijzigd, vul hier dan het juiste, nieuwe adres in. Vergeet daarbij niet de postcode. Ook kun je hier je eventueel gewijzigde telefoonnummer invullen. Leden in het buitenland dienen tevens de landencode in te vullen. Wanneer je hier bent, controleer dan tevens je geboortedatum en pensioendatum. Indien deze niet juist zijn, pas ze dan aan. Achter het veld “Map” kun je nogmaals je adres ingegeven. Als je dat doet krijgt je een Google-map kaart te zien met je locatie.

Nadat je de wijzigingen hebt aangebracht klik je op “Verstuur” (links onder).

Tips:

Ben je niet zeker of jouw gegevens juist zijn, ga dan eens naar je profiel en contoleer je gegevens. Vul eventueel de ontbrekende gegevens in.

Wil je niet dat alle leden al jouw gegevens kunnen zien, dan kun je deze als privé aanmerken. Dit geldt niet voor alle gegevens maar voor de gegevens waarachter groen oogje staat. Klik op het pijltje er achter en kies voor private. Deze gegevens zijn dan alleen voor jou zichtbaar en voor het bestuur.