In verband met het overlijden van onze penningmeester Joan van Diemen, is deze lezing afgelast.

 

 

Lezing over HPi’s sustainability ambities voor de komende jaren.

 

Thema’s als “Klimaat” en Duurzaamheid” staan tegenwoordig hoog op de agenda. Ook bedrijven zullen rond deze punten een strategie moeten ontwikkelen. Bij HP inc is men onder de noemer “Sustainability” al jarenlang bezig om op heel veel manieren binnen en buiten het bedrijf te werken aan het verbeteren van haar ecologische foodprint. Tevens is daarbij ook veel aandacht voor zowel het personeel als de samenleving. 

Op 11 april organiseren wij ’s middags een virtuele bijeenkomst waar Christina Geierlehner, HP's Sustainable Impact Manager Benelux, dieper in zal gaan op de corp. Strategie en de gestelde doelen voor het behalen hiervan. Ook zal zij aan de hand van een aantal voorbeelden aangeven hoe de Nederlandse HP inc organisatie deze strategie vertaalt in concrete acties. Tenslotte is er gelegenheid tot het beantwoorden van vragen over dit onderwerp.

Het duurzaamheidsrapport van HP is ons als voorbereiding voor deze presentatie is aangeboden. Als je naar aanleiding hiervan al vragen hebt kun je die opsturen (secretaris-1@hpnlsenior.nl). Christina zal haar uiterste best doen om ze gedurende de presentatie te beantwoorden.

KLIK HIER voor het duurzaamheidsrapport HP