Informatiebijeenkomst over Genealogie / DNA

De Informatiebijeenkomst over Genealogie / DNA op 13 april was een groot succes volgens de bijna 50 aanwezigen

Gerrit Woertman wist alles te vertellen over Genealogie, mede uit eigen ervaring.  Een boeiend onderwerp waarin je veel verrassingen kunt tegenkomen.

De bijeenkomst is opgenomen en te volgen op de pagina van het artikel 

Ga naar de pagina

Informatie bijeenkomst Pensioen

Wat gebeurt er met ons pensioen?

Afgelopen jaar hebben we in de media van alles kunnen lezen over het nieuwe pensioenakkoord. Echter wat dat nu precies betekent voor ons pensioen is voor velen niet duidelijk geworden. Dan komt daarbij ook nog eens de aankondiging dat de werkgevers het pensioenfonds willen verlaten en overstappen naar Centraal Beheer APF. Hierbij zullen velen zich opnieuw afvragen wat gaat dit voor ons betekenen. En is de combinatie van de twee wel wenselijk. Tijdens het webinar op 23 maart zijn vele vragen beantwoord.

Ga naar de link van het webinar

Informatiebijeenkomst Domotica

In deze sessie zal aandacht worden besteed aan trends en we bespreken ook een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden bij de keuze rond aanschaf van producten. Daarnaast zal er een voorbeeld behandelt worden waarin je kunt zien wat er zoal mogelijk is. Er zijn heel veel gebieden die je zou kunnen automatiseren maar het gaat te ver om deze allemaal in detail te bespreken. We hebben daarom gekozen er één gebied uit te lichten, Energie. Veel mensen hebben al een combinatie van b.v. CV, zonnepanelen een slimme thermostaat of een slimme meter en ook energie opslag komt op ons af. Dit koppelen aan de rest van het slimme huis is een hot thema in Domotica land.

De bijeenkomst is gehouden  op dinsdag 11 mei  om 15.00  uur

De bijeenkomst is opgenomen en kan je bekijken door op onderstaande knop te klikken.

Ga naar de opname

Website Nieuws

Op deze pagina plaatsen we informatie over de website.

Zo kun je hier lezen hoe je email adres kan worden gewijzigd.

Ga naar website-nieuws

Lezing zuid Afrika op 17-juni

De volgende lezing in onze succesvolle reeks gaat deze keer over Zuidelijk Afrika. De lezing zal gedaan worden door Rob Sijm en Henk van de Weerdt. Rob organiseert maatwerk safari’s in oost en zuidelijk Afrika en Henk heeft enkele jaren in Zuid Afrika gewoond. De lezing is on-line te volgen op donderdag 17 juni vanaf 14:00 uur.

Er is circa 1 uur tijd en het zal vooral gaan over praktische tips. Het wordt geen reisverslag. Denk daarbij aan onderwerpen zoals het reizen, de voorbereiding, interessante plekken, nuttige adviezen en dergelijke. Natuurlijk is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

In het gebruikersmenu vindt je het aanmeldingsformulier

 

Meer info

Nieuwsbrieven

Vanaf 1 januari 2009 heeft HPNL Senior regelmatig nieuwsbrieven verstuurd aan haar leden.

Hier ziet U een overzicht:

Ga naar Nieuwsbrief pagina