De komende weken zijn er een tweetal evenementenwaar je je nog voor kunt inschrijven

  • Bezoek Futura op de maasvlakte


Dichter bij de modernste haven van Europa kan je niet komen. Ervaar hoe het is als alles groot, groter of grootst is! In FutureLand ervaar je de ontwikkeling van het nieuwste havengebied van Rotterdam met eigen ogen. Maasvlakte 2 toont je niet alleen de modernste containerterminals en grootste zeeschepen ter wereld, je ziet hier ook de nieuwste offshore ontwikkelingen. Nieuwsgierig naar andere havenontwikkelingen? Laat je verrassen door de Rotterdamse rol in de digitalisering of de ontwikkeling van veelbelovende vormen van nieuwe energie. Ontdek het fantastische uitzicht over de slimste terminals van Europa vanaf het Panoramadek. Maak een unieke vaartocht door Maasvlakte 2. Ervaar hoe het is om kraanmachinist te zijn in de game Drop the Box. Of neem een kijkje voorbij de poorten van havenbedrijven in de 360PortExplorer. Het kan allemaal in FutureLand! Vanuit HPNL Senior willen wij jullie de mogelijkheid geven dit indrukwekkende stukje Hollands Glorie te bezoeken. Hiervoor hebben wij op 29 maart en 5 april een mooi programma samengesteld en per sessie is er een maximum aantal deelnemers van 60. Klik hier voor meer informatie

Heb je je nog niet aangemeld doe dat nu voordat de dag is volgeboekt.
Aanmelden kan in het gebruikersmenu of klik hier

Thema’s als “Klimaat” en Duurzaamheid” staan tegenwoordig hoog op de agenda. Ook bedrijven zullen rond deze punten een strategie moeten ontwikkelen. Bij HPi is men onder de noemer “Sustainability”  al jaren lang bezig om op heel veel manieren binnen en buiten het bedrijf te werken aan het verbeteren van haar ecologische foodprint. Tevens is daarbij ook veel aandacht voor zowel het personeel als de samenleving. 
Op 11 april organiseren wij ’s middags een virtuele bijeenkomst waar Christina Geierlehner, HP's Sustainable Impact Manager Benelux, dieper in zal gaan op de corp. strategie en de gestelde doelen voor het behalen hiervan. Ook zal zij aan de hand van een aantal voorbeelden aangeven hoe de Nederlandse HPi organisatie deze strategie vertaalt in concrete acties. Tenslotte is er gelegenheid tot het beantwoorden van vragen over dit onderwerp.
in de bijlage vind je een document, dat ons als voorbereiding voor deze presentatie is aangeboden. Als je naar aanleiding hiervan al vragen hebt kun je die opsturen (secretaris-1@hpnlsr.nl) . Christina zal haar uiterste best doen om ze gedurende de presentatie te beantwoorden. 

Aanmelden kan in het gebruikersmenu op de website of klik hier

Voor meer informatie klik hier

Klaas Nienhuis
Voorzitter HP NL Senior