ALV 19 april 2023

De ALV van 2023 wordt dit jaar opnieuw gehouden in het Oude Tolhuys in Utrecht, Naast de gebruikelijke Agenda komen een aantal belangrijke onderwerpen aan de orde en zullen de leden hun stem kunnen uitbrengen over een aantal onderwerpen, zoals de Statuten en uitbreiding van de doelgroep waarbinnen wij leden kunnen werven. Ook zal de voorzitter van de vereniging voor gepensioneerden (Koepel gepensioneerden) dit jaar een presentatie geven over de Wet Toekomstig Pensioen (wat betekent dit voor onze pensioenen)

Tijdens deze vergadering maken we kennis met Maarten Spijkers, de nieuwe directeur van HPE en Hans Klopper, de nieuwe directeur van DXC.

Binnenkort volgt de uitnodiging via Mail. Maar aanmelden is nu al mogelijk. Klik hier

Volgen via ZOOM, ga naar de volgende link:

https://us02web.zoom.us/j/9437403268?pwd=aEVzemY3a09vTC9Ea2JDb3dndHhnQT09

Meer informatie

Voorzitter gezocht

Net als ieder jaar zoeken wij als bestuur nieuwe collega’s voor een bestuursfunctie in onze vereniging. Dit jaar komt o.a. de functie van Voorzitter vrij, dus leden, die onze vereniging een warm hart toedragen en bovendien bestuurlijke ervaring hebben, worden van harte uitgenodigd zich op te geven als kandidaat voor een rol binnen ons bestuur.   
 
Wij nodigen kandidaten die zich aanmelden uit voor een oriënterend gesprek, waarbij ruime gelegenheid geboden wordt om kennis te maken en in te gaan op inhoudelijke vragen rond de verschillende taken binnen het bestuur. 

Aanmeldingen graag voor 9 april naar:

voorzitter@hpnlsenior.nl
 

Wij hopen dat er voldoende belangstelling is en dat we op de aanstaande ALV van 19 april een aantal kandidaten aan de leden kunnen presenteren.

Statuten en reglementen

Met ingang van heden zijn de statuten en verschillende reglementen eenvoudig terug te vinden, omdat ze allemaal op een pagina worden gepubliceerd.

ga naar de pagina

Genealogie deel 2

Een tijd geleden heeft Gerrit Woertman genealogie de revue laten passeren.

Maar genealogie geeft niet altijd alle antwoorden. Voor de invoering van de Burgerlijke Stand waren er nog lang niet altijd vaste achternamen. Mensen werden vaak vernoemd naar hun vader, met dan soms ook nog op het platteland de boerderijnaam als “bijnaam”.
Waren al die mensen op een boerderij ook familie?
Vrouwen werden regelmatig niet genoemd in Doopboeken.
Wie zijn de vaders bij ongehuwde moeders?
Kortom veel vragen.

Ga naar de pagina voor meer informatie

NIEUW

Kortingsregeling Centraal Beheer

HP NL Senior heeft een collectiviteitsregeling getroffen met Centraal Beheer. Leden hebben recht op korting wanneer zij een verzekering afsluiten bij Centraal beheer. Heb je al een verzekering afgesloten bij Centraal Beheer, dan kan je alsnog aanspraak maken op de kortingsregeling.

 

Lees het hele artikel

Seniorenweb

Leden van bij de Koepel Gepensioneerden aangesloten verenigingen kunnen een gratis halfjaar-abonnement nemen en kennismaken met de ondersteuning en informatie van SeniorWeb. Op de hieronder vermelde link kunt u zien wat Seniorweb u biedt en kunt u het proefabonnement aanvragen. Het lidmaatschap stopt automatisch na 6 maanden.

Let op ben je lid of lid geweest, dan geldt dit voordeel niet.

Ga naar de website

Personeelsvoordeel-winkel

De HP NL Senior Personeelsvoordeelwinkel is geopend voor alle leden! In deze webshop worden exclusieve kortingen gegeven op diverse merkartikelen, gadgets, uitjes en veel meer. Profiteer nu geheel vrijblijvend van een steeds wisselend en gevarieerd aanbod met kortingen tot wel 70%.

 

Ga naar de pagina voor inlog gegevens

Lezing over HP’s sustainability ambities

Lezing over HPi’s sustainability ambities voor de komende jaren

Thema’s als “Klimaat” en Duurzaamheid” staan tegenwoordig hoog op de agenda. Ook bedrijven zullen rond deze punten een strategie moeten ontwikkelen. Bij HPi is men onder de noemer “Sustainability”  al jaren lang bezig om op heel veel manieren binnen en buiten het bedrijf te werken aan het verbeteren van haar ecologische foodprint. Tevens is daarbij ook veel aandacht voor zowel het personeel als de samenleving. 

Op 11 april organiseren wij ’s middags een virtuele bijeenkomst waar ...................................

Lees het hele artikel